7óra7

A borbély: Bán János monodrámája a Katonában

A borbély: Bán János monodrámája a Katonában

2014. 01. 10. | 7óra7

Nem dauer, nem bodor, nem frufru, nem melír, nem főn, nem tupír, nem hajvas, nem stucc, nem sasson. Csak borotválás. Egy régi szakma kihalófélben lévő képviselője. Egy illegális üzlet, egy kifordított, ellentétes, negatív biznisz, ahol nem a vevő fizet a szolgáltatásért, hanem a szolgáltató. Mert kiszolgáltatott. Agora, ahol történeteink összegyűjtve hevernek – halmokban. Semmiségek, melyek már elmúltak, a múlt igénytelen tárgyai és eseményei, amik bennünket alkotnak. Itt minden eltörött, repedezett… és minden törés, repedés egyértelművé teszi, hogy a Mindenség törik, repedezik… Nem guberáló ószeres, vagy gyűjtő… talán olykor inkább, egy kicsit becsüs… csak sorra veszi a szemétdomb tárgyait… a káoszt klasszifikálja.

Az előadást külső helyszínen, a Kossuth Lajos utca 18. szám alatt - a Ferenciek tere és az Astoria között - játszák. A találkozás az előadás kezdete előtt a Katona előcsarnokában van.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr17996655

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása