7óra7

Mégsem mutatja be a Mephistót a Vígszínház

Mégsem mutatja be a Mephistót a Vígszínház

2013. 09. 01. | 7óra7

|{background:#ddd; font-size:11px; padding: 5px 10px}. >>> Frissítés: Visszakerült a Mephisto a Vígszínház bemutatói közé |

Az előadásnak már nem található a színlapja a Víg honlapján, és a bemutatók közül, sőt a bérlethirdetésből (az Álomévad bérletben szerepelt volna a Mephisto) is eltűnt a produkció, amely a Nemzeti Színház elmúlt öt évének egyetlen továbbvitt előadása lett volna. A 7óra7-nek adott nyári interjújában Alföldi Róbert azt mondta, Vidnyánszky Attila is hozzájárult, hogy az előadást átvigyék a Vígszínházba. Először november 8-án lett volna látható a Mephisto a Szent István körúton.

Mephisto - Stohl András, Nagy Zsolt

Az előadást az évad kezdete óta hirdeti a Vígszínház, szombat reggelre azonban eltűnt a honlapról. A Pozsonyi Pikniken a Vígszínház jegyárusító standjánál azt mondták, nem kerül sor a bemutatóra. A pénztár korábban kitérő választ adott arra a kérdésre, hogy lesz-e novemberben Mephisto a Vígszínházban.

Különös keretbe helyezi az esetet, hogy a héten derült ki: Eszenyi Enikő mellett Balázs Péter pályázik a Vígszínház igazgatói állására A jelenlegi igazgatói ciklus 2014. január 31-ig tart.

Kapcsolódó kérdéseinket elküldtük a Vígszínház sajtóreferensének, amint válasz érkezik, közöljük.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr887997817

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása