7óra7

A Szigeten lépnek fel az Operaház tagjai

A Szigeten lépnek fel az Operaház tagjai

2013. 08. 06. | 7óra7

Keszei Bori A Szigeten idén olyan dallamok is felcsendülnek, amelyeket már egy-két száz éve is fütyültek a fiatalok az utcán. Az Opera új generációs képviselői augusztus 7-étől öt estén át a Sziget Fesztivál Összművészeti színpadán adják elő a világ leghíresebb operadallamait.

A Sziget közönsége idén azt is meghallgathatja, hogyan énekelnek az Operában testiségről, szerelemről, féltékenységről és halálról, egyszóval pontosan ugyanarról, amiről a többi színpad szólóénekesei basszusgitárral és lábdobbal kísérve. Figaro itt, Figaro ott, Figaro bent, Figaro kint – és kint lesz vele még számos operahős, fiatal énekesek, akik megmutatják, mi a különbség az Opera House és a deep house közt - olvasható az Operaház sajtóközleményében.

Keszei Bori, Megyesi Schwartz Lúcia, Rácz Rita, Rőser Orsolya Hajnalka, Horváth István, Kálmán Péter és Szegedi Csaba az operairodalom legismertebb és legkönnyedebb, vagy legszebb dallamaival várja a közönséget. Karmester Köteles Géza, rendező Aczél András, közreműködnek az Operaház Zenekarának muzsikusai.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr197997977

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása