7óra7

A Magyar Narancs kiadója beperli Pozsgai Zsoltot

A Magyar Narancs kiadója beperli Pozsgai Zsoltot

2013. 07. 10. | 7óra7

Új Színház Pozsgai Zsolt kedden, az Új Színház Földindulás című bemutatójának sajtótájékoztatóján azt mondta, a Magyar Narancs két szerkesztője szerzőket, örököseiket, ügynökségeket keresett fel, hogy játszási jogaikat vonják vissza, illetve ne is adják át az Új Színháznak. Pozsgai Zsolt arról is beszélt, hogy az Új Színház előző vezetése szerződést kötött a lappal az ellenük folytatódó lejárató, közpénzből finanszírozott kampányra.

A Magyar Narancs szerdán közleményt juttatott el az MTI-hez, amelyben azt írják: "Pozsgai Zsolt ezen állításai hazugságok. A valóság ezzel szemben az, hogy a Magyar Narancs semmiféle, közpénzből finanszírozott lejárató kampányt nem folytatott az Új Színház vezetése ellen, az Új Színházzal erre vonatkozó szerződést nem kötött, és a lap szerkesztői egyetlen szerzőt, örököst vagy jogtulajdonost sem kerestek fel avval, hogy a játszási jogokat vonják vissza, illetve ne adják oda az Új Színháznak."

Mint írták, a Magyar Narancs kiadója Pozsgai Zsoltot ezekért a valótlan kijelentéseiért személyiségi jogsértés miatt beperli.

Pozsgai Zsolt az MTI-nek úgy nyilatkozott: nem kívánja kommentálni a dolgot, de ha arra kerül a sor, akkor kész bíróság előtt is bizonyítani állítását.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr888000947

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása