7óra7

Nyerjen jegyet a Szegedi Szabadtéri idei első premierjére! LEZÁRVA

Nyerjen jegyet a Szegedi Szabadtéri idei első premierjére! LEZÁRVA

2013. 07. 07. | 7óra7

Önérzetes kövérek és kevély soványak mulatságos vetélkedése a fő helyzetkomikum a Leányvásár operett-produkció Dóm téri változatában. Érdekesség, hogy kizárólag a fesztiválra készül az operett friss dramaturgiai elemekkel, Varró Dániel dalszövegeivel és Vinnai András szövegkönyvével.

Leányvárás - próba - Nagy Ervin, Keresztes Tamás

A látvány lenyűgöző lesz: tizenhat méter hosszú és tizenkét méter magas az a hajótest, amelyben több jelenete is játszódik. 24 táncos és 40 énekkari tag gazdagítja a rangos szereplőgárdát, amelyben Schell Judit, Bordás Barbara, Hegedűs D. Géza, Nagy Ervin, Szombathy Gyula, Ujlaki Dénes és Kocsis Gergő feltűnik.

Játék Leányvásár-jegyekért

-A Szegedi Szabadtéri és a 7óra7 közös játékában olvasónk *1)* várólistára teszi Leányvásár című produkciót a 7óra7-en, *2)* regisztrált mailcíméről megküldi az alább található kérdésre adott helyes válasz betűjelét a *7ora7.jatek@gmail.com* címre *július 2-án éjfélig* – és máris esélyes arra, hogy azon *három* olvasónk egyike legyen, akik *páros belépőjegyet* nyernek a július 5-i előadásra.-

A játék lezárult, a nyertesek:

Kordás Attila
Sági Ádám
Kotogán Alexandra

Gratulálunk, emailben küldünk értesítést!

A megválaszolandó kérdés

Ki alakít autoriter polgármestert az előadásban?

A) Nagy Ervin
B) Schell Judit
C) Hegedűs D. Géza

A helyes válasz a C) jelű volt.

A válaszban segítenek a 7óra7 korábbi írásai. Ha lát egy előadást, mondjon róla véleményt a 7óra7-en, hogy a többiek is láthassák, érdemes-e megnézni az előadást vagy sem! Természetesen a Leányvásárról – és bármely más előadásról – is várjuk olvasóink véleményét!

A játékot szemlézi a Nyereményfigyelő.hu oldal.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr727998155

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása