7óra7

Vidnyánszky Attilát nevezte ki a Kaposvári Egyetem rektora a Színházi Intézet igazgatójának

Vidnyánszky Attilát nevezte ki a Kaposvári Egyetem rektora a Színházi Intézet igazgatójának

2013. 07. 06. | 7óra7

Csáki Judi, Vidnyánszky Attila "(...) eléggé pontosan látom a kitörési pontokat, amelyek segítségével egy valóban meghatározó szerepű iskolává, sőt, nemzetközi színtéren is jegyzett képzőhellyé lehet fejleszteni a kaposvári színészképzést. Egy hónap múlva könnyebben tudok majd arra válaszolni, hogy ez mennyire megy flottul" - mondta Vidnyánszky Attila.

Arra a kérdésre, hogy milyen lesz az együttműködés közte és a többi tanár között, valamint arra, hogy tervezi-e új emberek felvételét azt felelte: "Szeretnék egy normális, együttműködő munkát kialakítani az ott dolgozókkal, tehát nincsenek bennem mindent gyökeresen átforgató szándékok. Ám a pályázatomban jeleztem, hogy új emberekre is szükség van, hiszen kevesen vannak jelenleg a művészképző tanárok. Mindenképpen nyitni kell külföld felé, mestereket kell hívni. Ehhez nyilván pénz kell, amit valahonnan elő kell teremteni. Ez is a feladataim közé fog tartozni".

A Vidnyánszky Attilával készített teljes interjú a Kaposvár Most internetes portálon olvasható

Kapcsolódó:

>>> Kaposvári Egyetem: Csáki vs. Vidnyánszky >>> Furcsa intézetigazgatói pályázat Kaposváron

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr508001075

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása