7óra7

„Ez a döntés árt Szeged kulturális életének” - a Milla Szeged tiltakozik

„Ez a döntés árt Szeged kulturális életének” - a Milla Szeged tiltakozik

2013. 07. 06. | 7óra7

*A Milla Szeged 7óra7-hez eljuttatott közleménye:*

Szimpátiatüntetés Szegeden a REÖK előtt A Milla szegedi csoportja a tegnapi demonstráció után felháborítónak tartja a mai közgyűléseken történteket, különösen az ott született döntést. A szakmai érveket mellőző sárdobálás ellen határozottan tiltakozunk, mert úgy véljük, hogy a politikai sáncok közti számháborúzásnak egyetlen eredménye van: egy szakmailag elismert művészeti központ működésének ellehetetlenülése. Nem hagyhatjuk, hogy számos közönségsiker után, széles körű szakmai és civil tiltakozás ellenére veszélyeztessék a Szabadtéri Játékok következő évadját és a REÖK működését.

Különösen visszataszítónak tartjuk, hogy zárttá tették a döntést megelőző vitát - egy ilyen ügyben senkinek sem lehet takargatni valója, a kulturális intézmények működtetése pedig nem azért önkormányzati feladat, hogy lojális elvbarátok foglalkoztatási problémáit orvosolják!

Éppen ezért arra kérünk minden szegedi polgárt, hogy a rendelkezésre álló két hétben vegye fel a kapcsolatot emailben, telefonon vagy személyesen körzete önkormányzati képviselőjével, és győzze meg arról, hogy ez a döntés árt Szeged kulturális életének!

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr207999485

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása